Западняците по методиката на Радичков(инструменти) за разлика от БГ Евротромпетите бутони отгоре !
GustoBrat - Всички Видео Клипове онлайн
Добре дошли
Вход / Регистрация

Западняците по методиката на Радичков(инструменти) за разлика от БГ Евротромпетите бутони отгоре !

Благодарим ви! Споделете с приятелите си!

URL

Вие гласувахте с "Кофти".Благодарим ви за отзива!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от Rocky Музика
28 Видяно

Описание

Това е Музика от хора живеещи на ЗАПАД които биват очаровани от РАДИЧКОВАТА ДУХОВА МУЗИКА на ФЛИГОРНИ-БАРИТОНИ-ПРЕЗРАМЕНЕН БАС и както виждаме много сполучливо ИМИТИРАТ НАШИТЕ ДЯДОВЦИ от ДУХОВАТА които веселиха БЪЛГАРСКИЯ НАРОД със същите инструменти на МЕГДАНА!

Българските ЖАЛКИ-МЕНТАЛНО сбъркани духови като Виво Клониада-инфантилите от Троянска и Монт които свирят на ГЕЙСКИ-ТРОМПЕТИ БУТОНИ ОТГОРЕ да си ИЗВАДЯТ главите от ДУПЕТАТА и видят как се развиват хората от ЗАПАД свирещи по НАШЕНСКИ на ПРАВИЛНИ ИНСТРУМЕНТИ!

ВИЕ ПРОСТИ-ТЪПИ или ПРЕДАТЕЛИ ПО ГЕН сте жалки БГ ЕВРО-ГЕЙСКИ ДУХОВИ изброени от МЕН на тромпети бутони отгоре-тромбони-симфонични баритони и тарамбуки???

Мадамата от видеото е МНОГО ЯКА....суперррр...свири на правилен БАРИТОН(във формата 6)и показва също така супер физически ФОРМИ.....РАДОСТ за ОКОТО и ДУШАТА...тази ДУХОВА МУЗИКА ако свири в БГ ще е номер 1 по МЕТОДИКА-ИНСТРУМЕНТИ-ПОСЛАНИЕ и ХАРИЗМАААААААААА!

НАРОДА на БЪЛГАРИЯ търси--ТОВА-- за своя ПРАЗНИК а не разни ИНФАНТИЛЧЕТА тип брас бендове на гейски тромпети бутони отгоре които още не са открили на кои ОРА биват в БГ!:)

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS