Ивайло Петков: В „Левски“ ще бъдат привлечени още един или двама футболисти
GustoBrat - Всички Видео Клипове онлайн
Добре дошли
Вход / Регистрация

Ивайло Петков: В „Левски“ ще бъдат привлечени още един или двама футболисти

Благодарим ви! Споделете с приятелите си!

URL

Вие гласувахте с "Кофти".Благодарим ви за отзива!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от Rocky Спорт
2 Видяно

Описание

Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев представи новия спортен директор Ивайло Петков, който изложи пред медиите си своите виждания за работата си в клуба и развитието на първия отбор.

„Не съм играл в „Левски“, но съм професионалист. Тук съм да работя, защото виждам голяма перспектива в този отбор и искам да се върне там, където му е мястото", заяви Петков в стъпителните си думи.

„Не давах пресконференции и интервюта, защото беше, а и още е период за трансфери. Един или двама футболисти още трябва да бъдат привлечени, за да засилим конкуренцията. Ще ни трябва време, за да сглобим силен отбор. Вече се вижда, че „Левски“ има различен облик", добави Петков.

“Продажбата на Давиде Мариани? Отборът разчита на колектива. Миналата година не е имало такъв интерес към него. В Левски не трябва да има звезди, а силен колектив. Сега Мариани бе продаден за доста сериозна сума за България. Търси се футболист на неговия пост, но не на всяка цена. Не искаме да взимаме звезда, а футболист, който ще се впише в колектива и ще помогне за развитието на клуба”, коментира спортният директор на „Левски“.
"Тодор Неделев? Той е много добър футболист, който е желан от всички отбори в България. Но пак казвам - не търсим звезда, а играч, който да пасне на колектива", добави Петков.

“Винаги може по-добре, но на този етап отборът вече показва нов облик. Трябва време, новосформиран от месец и нещо отбор не може да има невероятни резултати. Важното е, че отборът има облик и стил на игра. Всички футболисти са гледани от всички треньори, одобрени от мен и финансово задоволени от г-н Колев. Работим като колектив и това е принципът на новия Левски - всички да работим заедно”, завърши Ивайло Петков.

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS