ЛЕВСКИ поднови сътрудничеството си с Аджибадем Сити Клиник
GustoBrat - Всички Видео Клипове онлайн
Добре дошли
Вход / Регистрация

ЛЕВСКИ поднови сътрудничеството си с Аджибадем Сити Клиник

Благодарим ви! Споделете с приятелите си!

URL

Вие гласувахте с "Кофти".Благодарим ви за отзива!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от Rocky Спорт
53 Видяно

Описание

ПФК Левски и Аджибадем Сити Клиник подновиха съвместното си партньорство и договор за медицинско обслужване и гарантиране на кондиционното състояние на футболистите от представителния и юношеските отбори на „сините“.

Клубът отправи своята благодарност и удовлетворение от съвместната работа в присъствието на представителя на веригата лечебни заведения и управител на Университетска болница Аджибадем Сити Клиник в София г-н Андрей Марков, като акцентираха върху особената необходимост от качествена превенция и диагностика, които клиниката предоставя.

"Едно от нещата , което получаваме от болниците Аджъбадем, е че те работят в нашия ритъм. Не е рядко в петък вечерта да им кажем, че имаме нужда от нещо още на следващия ден и то се случва. За нас като организация е много важно да имаме такъв партньор. Затова сме много доволни от партньорството с тях. Това е и образователен процес за нас, заради нещата, които научаваме от хората от болницата, защото там всичко се прави с много високо ниво на професионализъм. Пренесли сме много неща от тях в клуба. Много от проблемите си ги бяхме решили тази година, благодарение на превенцията. Промотирането на спорта е едно от важните неща в това сътрудничество. Благодаря на Аджъбадем, че част от партньорството ни с тях е насочено към привържениците на клуба”, заяви изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов.

Футболистът Хали Тиам сподели, че е много щастлив, че Аджъбадем помага на клуба.

“Нашата работа е свързана с много тренировки и болницата трябва да ни помага да бъдем здрави. Имам много добри впечатления от нея. Жена ми често посещава болницата, решихме тук да се роди нашето дете”, сподели Тиам.

От Аджибадем Сити Клиник направиха и специален жест към всички притежатели на сезонни билети и карти на клуба. Те ще имат солидни отстъпки, а за мача със Славия в неделя е подготвен и специален подарък за пет привърженици, които ще посетят мача. Те ще се сдобият с ваучери за безплатни прегледи.

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS