Речта на Ивелин Михайлов пред общинския съвет на община Ветрино, изопачена от вестник "Капитал"

7 Прегледа
Добавен
Вестник "Капитал" и журналиста Йоан Запрянов излизат с лъжовна статия за "Частно село". В тази статия те внушават, че Ивелин Михайлов и "Исторически парк" завземат за своя изгода село Неофит Рилски, което се намира в община Ветрино.
"Малкият брой други общински съветници, които се съгласяват да говорят пред "Капитал", казват, че причината за бламирането на предложението за смяна на статута на детската градина не е толкова принципно решение, а държанието на Михайлов на сесиите на общинския съвет.

На една от сесиите в края на май кметът на Ветрино - Димитър Димитров от ГЕРБ - прави пламенна защита на Ивелин Михайлов и приканва общинските съветници да гласуват "за" смяната на статута на детската градина. Впоследствие думата взима и самият Михайлов, който нарича Милен Георгиев "предател като тези, предали Левски", и го пита дали знае "какво са правили с предателите във Византия"."

Това е откъс от статията на Йоан Запрянов във вестник "Капитал", в която виждаме лъжовни твърдения и внушения. Първо речта на Ивелин Михайлов е след гласуването, а не преди и поради тази причина общинските съветници не може да са гласували против заради "обидата" към техния колега Милен Георгиев. Второ, никъде не се споменава "какво са правили с предателите във Византия". Трето внушението не е, че Милен Геогриев ще е унищожен, защото е предател, а дори обратното - дава му се пълна власт да направи нещо щом спира друго. Изслушайте речта и осъзнайте грубите лъжи, с които ни заливат медиите на Иво Прокопиев.

-
Намерете ни и ни последвайте и тук:
Together Bulgaria във Facebook: https://www.facebook.com/togetherbulgaria/
Together Bulgaria в Instagram: https://www.instagram.com/togetherbulgaria/
Together Bulgaria Website: https://together.bg
Together Academy Website: https://academy.together.bg
Together Bulgaria Подкаст SoundCloud: https://soundcloud.com/together-bulgaria-podcast
Together Bulgaria Подкаст Apple Podcasts: https://apple.co/3eM0VzR
Together Bulgaria Подкаст Google Podcasts: https://bit.ly/2BtLtt6
Together Bulgaria Подкаст Spotify: https://spoti.fi/38nd4Zi
Категория
Разни
Публикувайте първия коментар за този клип.