Храна а не война по нощен хоризонт

Благодарности! Споделете го с вашите приятели!

Гласувахте негативно за видеото. Благодарности за отзива!

Добавено от Rocky
110 Прегледа
Активисти на Храна, не война - София представиха международното движение и дейността на софийския му клон по Българското национално радио. Искрено благодарим на Пламена Бачийска за поканата да участваме в предаването й по Нощен Хоризонт, както и на всички слушатели които се вклчючиха в разговора, по телефон или в социалните мрежи. Един слушател сподели, че вече имал идеи как да се включи, а други са ни писали с желание да съдействат с био продукти от своето еко селище! Прекрасно е, че се включиха и съпричастни слушатели от Бургас и Силистра, и изобщо цяла България. Надяваме се повече хора да се почувстват мотивирани да задействат и участват в подобни инициативи където и да се намират, защото навсякъде има нужда. Ние, разбира се, винаги сме насреща да споделим ценен опит и практика. :)

Благодарим за тази възможност да си поговорим за системните причини за бедността и насилието, не само над хората, но и природата и другите животни, за това как можем да се борим с тях чрез солидарност и екосоциална отговорност, и благодарим на всички, които активно откликват на тези ценности!
Категория
Смешни

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Последни постове

 • Всички китайци си приличат
  Всички китайци си приличат
  Питам китаец: Чен,дразни ли те, когато казват, че всички китайци си приличате? А той : Чен отиде за бира, аз съм жена му!
 • Късметът играе роля в успеха
  Късметът играе роля в успеха
  Късметът играе роля в успеха,но колкото по-здраво работите, толкова повече късмет имате. Каквото и да решите да правите, дори...
 • Има въпроси, които вече няма да задам.
  Има въпроси, които вече няма да задам.
  Има въпроси, които вече няма да задам.Има и отговори, които вече не ме интересуват!
 • Ще ти призная нещо
  Ще ти призная нещо
  - Мило, ще ти призная нещо... От три години съм лесийка.- Браво ма, "сливи" ли имаше в устата, че чак сега казваш?
 • Китайците за Азис
  Не знам какво ще правите с тази информация, но китайците са открили най-после Азис в Youtube и го наричат Bulgarian demon King.