Хубчев: Тук съм да изградя отбор с дух и качества!
GustoBrat - Всички Видео Клипове онлайн
Добре дошли
Вход / Регистрация

Хубчев: Тук съм да изградя отбор с дух и качества!

Благодарим ви! Споделете с приятелите си!

URL

Вие гласувахте с "Кофти".Благодарим ви за отзива!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от Rocky Спорт
9 Видяно

Описание

Старши треньорът на "Левски" Петър Хубчев даде пресконференция след първата тренировка на “сините” за новия сезон. Наставникът внесе яснота около селекцията на тима, както и други новини преди заминаването на тима за първия подготвителен лагер в Добринище.

"Имаме няколко футболиста, с които разговаряме. Някои дори играха вчера, на други първенствата им вървят. От десетина дни по цял ден се занимаваме със селекцията. Искаме да знаем, че ако бъркаме, грешката е в нас. Разговаряме с хора, които са мотивирани да дойдат в "Левски". Възможно е да има нови още в Добринище. Един човек може да дойде на проби. Очакваме нападатели - офанзивни футболисти. Искаме ние да видим играчи от школата и да преценим кого можем да използваме. Искаме да имаме група от 22 футболисти плюс няколко от академията. Търсят се точните хора, но всичко иска време. Рискът е голям, защото мачовете идват. На базата на бюджета ни се опитваме да сглобим отбор. Искаме да имаме пет или шест водещи футболисти и около тях да интегрираме млади футболисти, независимо дали са българи или чужденци", каза Хубчев.

"От една страна е хубаво, че сега сме по-малка група за първия лагер, защото ще можем освен тренировките и да проведем индивидуални разговори с тези момчета, които са тук. Трябва да изградим отбор, а не да коментираме отделни отделни единици. Отдавна мина времето, в което отделни футболисти решаваха нещата. Ще се опитам да направя отбор. Поведението, отношението към работния процес, ще подскаже на мен и на моите хора дали трябва да освободим тоя или оня. На този етап не планираме такова нещо", допълни още наставникът.

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS