12 Невероятни Здравословни Промени, Които ще Усетите ако Приемате Рибено масло Всеки Ден!

Благодарности! Споделете го с вашите приятели!

Гласувахте негативно за видеото. Благодарности за отзива!

Добавено от Rocky
4 Прегледа
#РибеноМасло #Омега3 #FishOil

12 Невероятни Здравословни Промени, Които ще Усетите ако Приемате Рибено масло Всеки Ден!

Какви са ползите от рибеното масло? Това е наистина чудо продукт, който ще ни накара да се чувстваме и да изглеждаме по-добре отвътре и отвън. Тези неща ще преобразят тялото ви напълно! Но как? И каква точно дневна доза да вземете? Ако сте готови за всички отговори, от които се нуждаете, гледайте новото ни видео!

Омега-3 и омега-6 мастните киселини в рибеното масло намаляват риска от развитие на сърдечни заболявания. И това е така, защото тези киселини понижават нивото на триглицеридите, които допринасят за високо кръвно налягане, причинено от натрупване на плака в артериите. - Рибеното масло понякога дори се предписва на деца с разстройства на вниманието, като ADD или ADHD, за да им помогне да се съсредоточат и да мислят ясно! - Рибеното масло не работи само върху всеки орган, като мозъка или сърцето, поотделно; той защитава цялата ви система, като подобрява имунитета ви. Всичко е свързано с полиненаситените киселини, съдържащи се в омега-3. - Когато приемате редовно рибено масло, тялото ви започва да използва мазнините по време на дълги тренировки, спестявайки запасите от гликоген за по-трудни упражнения. Този процес основно увеличава времето, през което спортистът може да се занимава с физическа активност. - Рибеното масло може да бъде доста ефективно за облекчаване и предотвратяване на болки в ставите. Разбира се, това няма да излекува артрита ви напълно, но може да спре проблемите със ставите да се влошават. - Рибеното масло е чудесно за борба с депресията! Има дори изследвания, които предполагат, че това може да има положително влияние върху хората с шизофрения и други психични заболявания. - Допълнителните източници на омега-3 киселини могат да предотвратят проблеми с очите. Но не мислете за това като за пълноценно лечение; това е само един от ефективните начини да поддържате очите си здрави. - Витамините А и D ще ви помогнат да се отървете от чупливата коса и да позволите на тялото ви да усвои по-добре други необходими минерали като калций и фосфор. - С течение на времето губим колаген поради стареене и постоянен стрес. За щастие, омега-3 киселините съхраняват колаген, помагайки на кожата ви да остане млада и свежа. - Изследвания, проведени в Университета на Южна Австралия, установиха, че редовната консумация на рибено масло намалява апетита и удължава усещането за „пълнота“ в стомаха след хранене. - Ако искате да увеличите размера на чашката си, има и някои други храни, които можете да опитате, като зехтин, сух боб, тофу и водорасли, за да назовем само няколко. - Изберете рибено масло, направено от месото и мускулите на рибата; ще бъде много по-щадящо за вашата система. Що се отнася до консумацията, най-добрият начин е да вземете добавка, по време на хранене или веднага след това.
И така, мислите ли да добавите повече рибено масло към живота си или вече го приемате? Знаете ли за други продукти, които могат да преобразят тялото ви, Споделете в коментарите по-долу. Ако сте научили нещо ново или полезно от това видео, не забравяйте да го харесате и го споделете с приятелите си!
И натиснете бутона за абониране!
Благодаря ви, че гледахте!
Категория
Филми

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Последни постове

 • Всички китайци си приличат
  Всички китайци си приличат
  Питам китаец: Чен,дразни ли те, когато казват, че всички китайци си приличате? А той : Чен отиде за бира, аз съм жена му!
 • Късметът играе роля в успеха
  Късметът играе роля в успеха
  Късметът играе роля в успеха,но колкото по-здраво работите, толкова повече късмет имате. Каквото и да решите да правите, дори...
 • Има въпроси, които вече няма да задам.
  Има въпроси, които вече няма да задам.
  Има въпроси, които вече няма да задам.Има и отговори, които вече не ме интересуват!
 • Ще ти призная нещо
  Ще ти призная нещо
  - Мило, ще ти призная нещо... От три години съм лесийка.- Браво ма, "сливи" ли имаше в устата, че чак сега казваш?
 • Китайците за Азис
  Не знам какво ще правите с тази информация, но китайците са открили най-после Азис в Youtube и го наричат Bulgarian demon King.